Meteen naar de inhoud

Rabo Clubsupport 2023

Beste allemaal, ook dit jaar doen wij weer mee met de Raboclubsupport actie. Wij zijn een kleine club, die de bridgesport een warm hart toedraagt en waar iedereen aan deel kan nemen. We spelen op de woensdagavond in Den Domp vanaf 19.30 u. Dit jaar starten we weer op 20 september en iedereen die kan bridgen kan daaraan meedoen. In het verleden hebben we met succes veel cursussen voor beginners en gevorderden georganiseerd.
Dit jaar gaat het Raboclubsupport ook weer uit naar de bridgesport. De bijdrage is speciaal bedoeld voor het aanschaffen van spelmateriaal, het 25e-jarig jubileum en het enthousiasmeren van het bridgen.
Als u mee wilt bridgen kan dit, meld u aan bij het secretariaat: Sophia v Abeelen, Driehoeven 15c 5076BA Haaren, e-mail: Sofia van Abeelen tel: 0411-623331. Kijk voor info eventueel op onze site: https://bc2000.nl
Als u op onze club wilt stemmen kan dit natuurlijk. U mag in totaal 3 keer één stem uitbrengen, maar slechts éénmaal op dezelfde club of vereniging Dus u kunt ook op andere verenigingen stemmen. Laat uw stem dus niet verloren gaan.
Hoe gaat het stemmen. (U kunt alleen op ons stemmen als u lid bent van de Rabobank “Hart van Brabant ”)

  1. Ga naar de website van Rabo Clubsupport en log in met uw inloggegevens.
  2. Zoek het logo van Bridgeclub 2000 Haaren en klik daarop.
  3. U kunt ook via de Rabo-app stemmen.
    Wij sympathiseren met Bridgeclub “De Bunders ” uit Oisterwijk en BCH Helvoirt. Door uw overige stem op hen uit te brengen steunt u hen en zij steunen ons weer. Eendracht maakt macht en zo gaat er geen stem verloren.
    Wij zijn blij met uw stem en danken u daarvoor.