Meteen naar de inhoud

Bridgecursus gevorderden

  • door

Bridgers opgelet!  U kunt uw geluk uitbreiden.

Hoe kan dat? 

Door uw geheugen te trainen streelt U de hersenen en daarmee blijven die in conditie.  U begrijpt dat dat niet zomaar gaat. Gelukkig hebben we Jeanne en Cees onze bridge-docenten. Zij starten op maandagmiddag 13 februari 2023 met een bridgecursus voor gevorderden, herintreders of bridgers die nog iets toe willen voegen aan hun bridgespel. Bovendien is bridgen een sociale bezigheid die men zeer lang kan beoefenen.

Aan bod komt o.a.: Opening op 2 niveau, slemonderzoek, preëmptieve opening en de verdediging daar tegen, strafdoublet, stoorbiedingen, maken van een speelplan enz.

De cursus bestaat uit 12 lessen van 3 uur. Twee uur theorie en een uur oefenen. De cursus start steeds op maandagmiddag 13.30 u in de voorkamer van het gemeenschapshuis Den Domp. De cursus komt tot U via beeld en geluid. De kosten bedragen €85.-.

Indien U interesse heeft kunt U zich aanmelden via mailadres: ja.peeters@home.nl  Via dit adres kunt U ook informeren als er iets niet duidelijk is. Na de aanmelding ontvangt U de benodigde gegevens. Helaas zijn er maar een bepaald aantal plaatsen.

BC2000(Haaren) BCH (Helvoirt)

Nd. Jacques Peeters